ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕЖЕГОДНИЯ ЗИМЕН ЛАГЕР И СКИ СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА “КУПАТА НА РЕКТОРА”

Уважаеми студенти,

Ежегодният зимен лагер и ски състезанието за “Купата на ректора” (24.02.2023 г.) ще се проведат в гр. Банско в периода 19-25.02.2023 г. Домакин на събитията ще е хотел “Стражите” при следните условия: цената на човек в двойна/тройна стая е 880 лв. с включени закуска, вечеря и лифт карта. Лифт картата е на стойност 400 лв. и тя ще се плати от МУ – София, а студентите ще заплащат само оставащата сумата (480 лв.)*.

Поради огромния интерес и ограничения брой места, ръководството на ДЕОС изготви регламент за записване на участниците: Записването ще се осъществява чрез попълване на онлайн форма до запълване на квотите за съответната група: 1) напълно начинаещи скиори, които ще имат възможност да участват в началното обучение по ски и 2) студентите от Фармацевтичен факултет, Медицински факултет и от Факултет по дентална медицина, които ще участват в състезанието за “Купата на ректора” на 24.02.2023 г.

Приоритет в записването имат само студентите, които участват в учебно-тренировъчния и състезателен процес на представителните отбори по различните видове спорт на МУ – София, което вече приключи!

ЛИНКОВЕТЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЩЕ БЪДАТ АКТИВНИ 

на 12.12.2022 г. в 09.00 ч. на сайта на ДЕОС

* След запълване на местата ще публикуваме допълнителна информация, относно плащането, настаняването на студентите и студентите, които ще вземат участие САМО в ски състезанието за “Купата на ректора” на 24.02.2023 г.!